Terug naar overzicht

Rijd 100 km met een glimlach

Doe tussen 20 en 29 maart mee met de challenge op Strava om kans te maken op een SHIMANO S-Phyre raceschoen- en Dura-Ace-pedaalcombi

Het is tijd om het fietsen te vieren. Om het plezier, de humor en het pure geluk die onze avonturen op twee wielen ons brengen. Ga mee op onze speciale rit met een glimlach: De SHIMANO HAPPY ONE HUNDRED. Omdat we vanaf de eerste keer onszelf hebben uitgedaagd en altijd bezig zijn geweest met onze positieve invloed. Ook na 100 jaar is dit nog steeds ons doel. Daarom dagen we je uit om tussen 20 en 29 maart HONDERD kilometer te fietsen. 

Kies je eigen pad

Voor de SHIMANO HAPPY ONE HUNDRED rijd je 100 kilometer. Deel je weg met een glimlach en geniet van de buitenlucht, uiteraard met respect voor lokale regels en beperkingen. Naast de unieke digitale HAPPY ONE HUNDRED-badge voor je STRAVA-prijzenkast maak je kans om een SHIMANO schoen- en pedaalcombi van ongeveer € 500,-. Meld je daarom aan voor deze challenge en deel jouw HAPPY ONE HUNDRED. Nu je toch bezig bent: word ook lid van onze STRAVA-club, dan kunnen we nog meer ‘samen’ fietsen. 

DE HAPPY ONE HUNDRED-PRIJZEN:

  • RACE: een paar S-PHYRE-raceschoenen en Dura-AceSPD-SL-pedalen  
  • GRAVEL: een paar Rx800-gravelschoenen en XTR SPD-pedalen  
  • MTB: Een paar S-PHYRE MTB-schoenen en XTR SPD-pedalen   

 

Dank je wel dat je meedoet aan de challenge rond onze 100-jarig jubileum en geniet van je HAPPY ONE HUNDRED met SHIMANO. 

Bezoek onze Challenge-pagina op Strava om je aan te melden voor een kans om te winnen.