Terug naar overzicht

HET VINDEN VAN DE BESTE MULTITOOL VOOR JOU

Multitools zijn compacte gereedschapspakketten waarmee je onderweg snel reparaties en aanpassingen aan je fiets kunt uitvoeren. De multitools zijn een essentieel hulpmiddel voor elke fietser en zijn leverbaar in verschillende maten, configuraties en voor elke rijstijl.

Als je een multitool koopt, bedenk dan welk gereedschap je mogelijk nodig hebt gezien het type fiets en het terrein waarop je gaat rijden. PRO biedt Multitools met 8, 15 en 22 functies, dus of je een wegrijder, gravel-fanaat, mountainbiker of forens bent, er is altijd een Multitool beschikbaar die bij je past.

PRO Mini Tool 8 Functies

Deze kleine maar machtige multitool is uitgevoerd met acht essentiële hulpmiddelen voor het verrichten van aanpassingen op de weg. De PRO Minitool 8 is perfect voor wielrenners en forenzen en wordt geleverd met een PH2 kruiskopschroevendraaier en een reeks van zeskanten inbussleutels met bitjes van 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 en 8 mm.

Met de compacte Minitool 8, kun je de meest voorkomende reparaties en aanpassingen aan je fiets aanpakken zoals het kiezen van derailleurlimieten voor strak schakelen, het aanpassen van de zadelhoogte of het aandraaien van het stuur en de stuurpen van je fiets. Wanneer je klaar bent, vouw je de duurzame verchroomde bits netjes op in de lichtgewicht behuizing van de Minitool en schuif je ze gemakkelijk in je jersey pocket, zadeltas of forenzen-rugzak.

PRO Mini Tool 15 Functies

Voor wielrenners of mountainbikerijders die extra mechanische beveiliging willen tijdens het rijden, biedt de PRO Minitool 15 een uitgebreidere selectie gereedschappen die de meeste reparaties op de weg of op een parcours aankunnen. Naast de acht essentiële gereedschappen die op de PRO Minitool 8 te vinden zijn, heeft deze Multitool met 15-functies T10 en T25 Torx-bitjes, een kettingpons en een assortiment spaaksleutels van 3.6, 3.75, 4.0 en 4.4 mm.

Door de toename van het aantal schijfremmen op zowel race- als mountainbikes, is het T25 Torx-gereedschap essentieel voor het vastdraaien van 6-bouts rotoren terwijl andere onderdelen ook Torx-bouten vereisen die met behulp van de Minitool 15 kunnen worden afgesteld.

Als rijder zul je ook het strakke kettinggereedschap die op de Minitool zit kunnen waarderen als je het nodig hebt. Een gebroken ketting kan je op de weg of op het parcours laten stranden, maar met de Minitool 15 zit je in een mum van tijd weer op de fiets.

De PRO Mini Tool 15 (PRTL0026).

PRO Mini Tool 22 Functies

De meest uitgebreide PRO Multitool biedt 22 essentiële functies voor het aanpakken van bijna elk mechanisch probleem op de weg of op het parcours. Voor mountainbikerijders en fietsers die graag afgelegen wegen opzoeken, is de Minitool 22 een essentieel onderdeel voor zelfredzaamheid en veiligheid.

De Minitool 22 zit boordevol functies en eigenschappen en bestaat uit twee stukken die uit elkaar schuiven voor gemakkelijk toegang tot elke gereedschap. De ene helft van de Multitool is voorzien van dezelfde essentiële zeskant, Torx en kruiskop bits als de Minitool 15, terwijl de andere helft bestaat uit een bandenlichter, een kettingpons en kettinghouder, remblokspreider en 7, 8, 9 en 10 mm sleutels.

De ingebouwde bandenlichter zorgt ervoor dat rijders niet stranden met een lekke band, terwijl de combinatie van kettingpons en kettinghouder het bevestigen van een kapotte ketting makkelijker maakt dan ooit tevoren. Bovendien zorgt de slim geïntegreerde remblokspreider dat jouw wielen blijven draaien, zelfs na het afstellen of het vervangen van remblokken.

Met zijn brede scala aan functies en eigenschappen is de Minitool 22 als een klein gereedschapskoffertje voor onderweg. En omdat elk hulpstuk opgevouwen is en de twee zijkanten samenklemmen, past deze compacte Multitool gemakkelijk in je hydratatiepakket, heuptas of zadeltas zodat je voorbereid bent op alles dat je op de weg of het parcours tegen kunt komen.