Terug naar overzicht

Koryak – een cockpit die elke dag presteert

Bij mountainbiken draait het om de flow. Als je lekker aan het fietsen bent en de zorgen van de wereld van je af rijdt, gaat er iets in je open. Je komt in een bijna meditatieve cadans. Je voelt de flow van de grond onder je banden. Je bent je bewust van de flow van de elementen om je heen. Je ademhaling, je hartslag, je gedachten komen samen in een prachtige harmonie. Maar dan heb je natuurlijk wél materiaal nodig dat meegaat in die flow.

Bij de ontwikkeling van de Koryak-componenten stond voor PRO jouw wens centraal: materiaal waarmee je agressief kunt rijden voor een mooie prijs.

Performance zonder zorgen

Ontworpen voor pro-level prestaties op een goed prijsniveau. Met Koryak-componenten zit je als gebeiteld op je fiets en kun jij compromisloos vertrouwen op je materiaal.

Het was voor ons een uitdaging om voor jou componenten te maken – sturen, zadel- en stuurpennen – die bestand zijn tegen de eisen van intensief trail riding. Je voelt je één met je fiets en zit in de flow van je rit zonder je druk te maken over je materiaal.

Past perfect

Uitgevoerd in matzwart met glossy zwarte logo-stickers matchen de Koryak-onderdelen perfect met iedere fiets.

Koryak heeft een vlak stuur en een riser stuur. Je kunt je stuur dus aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Ze zijn leverbaar in twee breedtes, 760 mm en 720 mm, maar kunnen worden ingekort zodat je je stuur kunt afstellen op jouw rijstijl.

De lengte van de stuurpennen varieert van 40 tot 100 mm en ze hebben een hoek van 0 en ca. 6 graden. Je kunt je cockpit dus aanpassen om veilig te rijden waar je ook maar wilt.

De Koryak stuurpen heeft een breed klemsysteem met vier bouten, geen zorgen over de veiligheid. Onze technici hebben minder materiaal gebruikt voor de topcap waardoor het lichter stuurt en je stuur een professionele look heeft gekregen.

De Koryak zadelpen is leverbaar in twee setback-opties en is compatibel met de zadelbuizen van alle standaard moderne mountainbikes. De zadelpen maakt gebruik van Shimano’s 1-bouts klemsysteem en hetzelfde interne mechanisme als de high-end zadelpen van Tharsis XC. 

Oog voor detail heeft ervoor gezorgd dat montage en afstelling van je favoriete zadel eenvoudig, sterk en veilig is en jij je nergens druk over hoeft te maken.

Koryak-componenten zijn nu verkrijgbaar via je eigen verkooppunt.

Klaar voor Di2?

PRO heeft een Koryak-model ontworpen speciaal voor optimale integratie met het toonaangevende elektronische schakelsysteem Di2 van Shimano. Als je al met Di2 rijdt: de kabels worden intern doorgevoerd voor een cleane cockpit. Zo niet, dan vereenvoudigen Koryak-componenten op je fiets de upgrade naar Di2.