Terug naar overzicht

Dit is de S-PHYRE 'Aurora'

Uit het land dat droomt van de Aurora. De Aurora is niet zichtbaar vanuit Japan. Zo ontstaat het verlangen naar de mysterieuze gloed in de nachtelijke hemel. Van oudsher proberen ambachtslieden de Aurora-kleuren tot leven te wekken.

De nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur en heeft een aantal kenmerken gemeen met zijn naamgenoot Aurora Borealis (het noorderlicht): een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen die het ziet fascineert.

Shimano laat de briljantie van dit kleurenspel tot leven komen met S-PHYRE: Dit is de S-PHYRE 'Aurora'.

Blauw, paars en later weer groen. Een buitengewoon paar schoenen dat verandert van kleur, afhankelijk van het licht en de hoek. De buitenkant straalt coolness uit, passie en enthousiasme zitten verborgen in de schoen.

Dit is de S-PHYRE-filosofie. Met 'Aurora' aan de voeten van een renner, verlegt-ie zijn grenzen valt hij op in het peloton en staat hij in het middelpunt van de aandacht.

Het hangt van jou af hard de kleur gloeit.

We zijn blij om de limited edition S-PHYRE Aurora-schoenen en -brillen te onthullen. Schoenen en brillen gemaakt voor de renners die gaan voor schoonheid en snelheid.

Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen zullen beschikbaar komen in Europa. Dit is inclusief de zeven paar die schitterden aan de voeten van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under van dit jaar.

De Aurora S-PHYRE RC9-schoen weegt 232 gram en is verkrijgbaar in de maten 36-48 (ook in halve maten en brede pasvormen). De Aurora S-PHYRE-bril weegt 25,6 gram. Zowel de schoenen als de bril zullen vanaf eind februari verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Shimano S-PHYRE-dealers.