Terug naar overzicht

BIKE MOTION BENELUX 2019

Wie begint het voorjaar met álle kennis die nodig is voor een racefiets in topconditie? Nou, jij dus. Je vindt ons van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, voor een nieuwe editie van Bike Motion Benelux, waar de start van jouw fietsseizoen ongetwijfeld een boost krijgt.

het walhalla

Waan jezelf in dat eerste maartweekend in het walhalla - we bouwen een volledige Shimano-werkplaats voor je op in de Jaarbeurs. Met al dat prachtige Park Tool-gereedschap, maar natuurlijk ook de nieuwste producten van Shimano, zoals de XTR- en 105-groepsets. We staan drie dagen lang voor je klaar om al je technische vragen te beantwoorden. Benieuwd hoe ons elektronische schakelsysteem Di2 werkt? Of wil je meer weten over E-TUBE? Geen geheim blijft je bespaard.

SHIMANO SERVICE CENTER

Je fietsseizoen beter beginnen dan ooit? De hele Bike Motion maak je bij ons kans op een waardecheque die je kunt verzilveren bij een Shimano Service Center in de buurt. Zodat zowel jouw fiets als jezelf in topconditie begint aan die eerste fietsritten van het jaar. Meedoen kan via één van de iPads die je op onze stand vindt. Als je jezelf inschrijft, krijg je meteen een te gekke Park Tool-gadget mee. What's not to like?

ZIEN WE JE IN UTRECHT?

Alle informatie over Bike Motion Benelux 2019 vind je hier. Daar kun je ook entreekaarten kopen, zodat je nóg makkelijker de beurs op komt.

Gerelateerd artikel