Share

Terug naar overzicht

Deore XT: meer dan 2.000 'components of adventure'!

Het seizoen is voorbij en het stof van je wielen is neergedaald. Tijd om onze spannende 'Components of Adventure'-actie af te sluiten.

Onze nieuwe Deore XT M8000 groepset heeft duizenden mountainbikers geïnspireerd om ambitieuze doelen te stellen – en te halen! Dat geldt zeker voor eindwinnaar Martijn Hoenderop. Met zijn 2.400 meter aan afdalingen door de Oostenrijkse Alpen wint hij een gloednieuwe Deore XT M8000 groepset.

Links: “Een prachtige middag om even te ontsnappen aan de zware werkweek.” - Rechts: “De fantastische Mont Blanc-route gereden met goede vrienden. Wat een landschap!”

Natuurlijk bedanken we alle 2.100 mountainbikers van wie we verhalen en foto's met #componentsofadventure hebben ontvangen. Excuses als je niet een van de achttien weekwinnaars was die een Shimano-sportcamera heeft gewonnen. Blijf vooral wel je avonturen delen via de website van Shimano Deore XT: http://cycle.shimano-eu.com/componentsofadventure

Links: “De beste trail die ik ooit hebt gereden" - Rechts: “Met een dag vol mooie trails voor ons en een fantastisch uitzicht begonnen we aan de eerste afdaling”

En de winnaar is...

Gerelateerd artikel