Terug naar overzicht

ONTDEK EEN NIEUWE KANT VAN ZUID-TIROL MET SHIMANO STEPS MTB

Heerlijk eten, adembenemende natuur en fantastische mountainbikeroutes. Heb jij wel oren naar zo'n avontuur? Zorg dan dat je de Shimano E-Mountainbike Experience in Zuid-Tirol niet mist.

Wil je de allernieuwste e-MTB’s testen in het beste mountainbikegebied van Europa? Dat kan tijdens de Shimano E-Mountainbike Experience in het Italiaanse Zuid-Tirol, waar heerlijk eten wordt gecombineerd met een adembenemend landschap. Doe ook mee van 25 t/m 28 mei 2017.

De Shimano E-MTB Experience biedt rijders van alle leeftijden en van elk niveau een onvergetelijk avontuur op twee wielen over de mooiste bergen van Italië. Het evenement bestaat uit vier etappes en neemt de deelnemers dwars door de Italiaanse Dolomieten mee van Naturno via Sarentino, Bressanone, Brunico en Sesto – een combinatie van fietsplezier, adembenemende berglandschappen, heerlijk eten en culturele bezienswaardigheden. 

Test de meest geavanceerde e-MTB’s

Dankzij de steun van marktleiders als Focus, Merida, Ghost, Cannondale, Scott en Bulls kun je elke dag een andere e-bike uitproberen. Dit is een unieke kans om deze fietsen te testen en te vergelijken op een zeer veeleisend terrein, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf. 

Ook in de dorpen zijn allerlei activiteiten en elke avond is er een speciaal programma. Je kunt kiezen uit een 3 of 4 sterren-pakket. Elke groep wordt tijdens de tocht begeleid door minimaal twee ervaren gidsen. 

Het programma

 

Genieten voor het hele gezin

Neem gerust je kinderen mee. Terwijl jij lekker door het prachtige landschap van Zuid-Tirol fietst, staat onze kinderopvang klaar met leuke activiteiten. 

Deze unieke Shimano E-Mountainbike Experience wordt georganiseerd door Plan B, een evenementenbureau dat veel ervaring heeft met het organiseren van deze evenementen. 

Ga naar emountainbike-experience.org voor meer informatie, speciale aanbiedingen en om je direct in te schrijven voor de Shimano E-Mountainbike Experience. 

Hieronder vind je een paar voorbeelden van fietsen die voor je klaarstaan tijdens de E-Mountainbike Experience.

 

Focus

Vergroot je fietsplezier en geef mountainbiken een nieuwe dimensie. Op een Focus met een geïntegreerde aandrijfunit voelt elke klim als een afdaling. Zweetdruppels op je voorhoofd, maar wel met een brede lach op je gezicht. Verleg je grenzen alsof de sky’s the limit, zowel bergop als bergaf. 

Merida

Klaar voor elke uitdaging! De Merida eONE-TWENTY combineert alle positieve eigenschappen van een normale mountainbike met de voordelen van een geavanceerde elektrische mountainbikemotor. Aangedreven door de nieuwste Shimano E8000 STEPS MTB motor speciaal ontwikkeld voor offroad. Samen met de krachtige accu van 500 Wh maakt dit de eONE-TWENTY een ultiem trail wapen. 

Bekijk het overzicht van alle merken op emountainbike-experience.org en schrijf je in voor het evenement

Gerelateerd artikel