Terug naar overzicht

ERVAAR SHIMANO STEPS OP DE E-BIKE XPERIENCE 2019

Benieuwd hoe het is om op een e-bike met ons Shimano STEPS-systeem te rijden? Van 1 t/m 3 maart heb je die kans tijdens de E-bike Xperience in de Utrechtse Jaarbeurs, de plek waar de zoektocht naar jouw ideale e-bike start.

TESTEN MAAR!

We nemen verschillende fietsen mee naar Utrecht, zodat er altijd een e-bike naar jouw smaak bij zit. Dé kans om onze nieuwe E6100- en E5000-systemen te proberen op het testparcours. De E5000 is ons voordeligste en lichtste e-bikesysteem tot nu toe, waarmee forenzen of naar school fietsen nog makkelijker wordt. Op de Shimano STEPS-website lees je alles over onze accu's, displays en nog veel

(bijna) 100 jaar ervaring

Shimano bestaat in 2021 al 100 jaar. Die jarenlange ervaring vind je terug in al onze producten. Het voordeel van een e-bike met Shimano STEPS is dat alle onderdelen van de fiets op elkaar zijn afgestemd en dus perfect met elkaar samenwerken. Een e-bike met Shimano STEPS is méér dan alleen een fiets met een motor.

clinics

Om ervoor te zorgen dat je na je bezoek aan de E-bike Xperience álles weet over ons e-bikesysteem, verzorgen we verschillende presentaties en clinics. Kom vooral bij ons langs - we staan in de Jaarbeurs met onze grote, blauwe Shimano-truck - en sluit aan bij één van de sessies.

hop, naar utrecht!

Plannen om de E-bike Xperience te bezoeken? Alles wat je erover moet weten, vind je hier. Je kan er ook terecht voor de toegangskaarten, zodat je in dat eerste weekend van maart niet hoeft te wachten aan de kassa. 

Gerelateerd artikel