Terug naar overzicht

FRANCESCA VANTHIELEN & SHIMANO STEPS

Naast actrice, TV- en radiopresentatrice en econoom is Francesca Vanthielen ook gepassioneerd milieubeschermer. Als mede-oprichter van Klimaatzaak is het haar doel om klimaatverandering onder de aandacht te brengen: “Laat voor korte afstanden de auto staan, neem een e-bike!”

Comfort en gebruiksgemak

“Niemand staat graag in de file. En toch pakken veel mensen gemakkelijk de auto, zelfs voor korte afstanden.” Volgens Francesca ligt de oplossing voor de hand. “Als je het comfort en gebruiksgemak van een SHIMANO STEPS e-bike hebt ervaren wil je niet meer terug.”

Meer beweging, minder stress

E-bikes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Daarom gaat Francesca er zo vaak mogelijk op uit, bij regen of zonneschijn.

“Ik vind het fijn om op pad te gaan wanneer de zon schijnt, maar fietsen door weer en wind heeft iets speciaals. Het verbetert je mentale veerkracht en verlicht de stress, heerlijk!”

Snel en energiek door het stadsverkeer

Francesca houdt van Antwerpen. “De levendigheid en de diversiteit; het is hier nooit saai. In het drukke stadsverkeer ben ik met mijn e-bike veel sneller op de plaats van bestemming dan met de auto. Bovendien kom ik altijd fris en energiek aan. Lekker ontspannen en zorgen voor het milieu gaan dus prima samen.”

Ga voor meer informatie over SHIMANO STEPS e-bikes naar shimano-steps.com.

Gerelateerd artikel