Terug naar overzicht

JETSKE VAN DEN ELSEN & SHIMANO STEPS

Als bekende tv-persoonlijkheid leidt Jetske van den Elsen een actief leven. Maar als ze eenmaal met haar e-bike op de veerpont stapt, die haar van Amsterdam naar het buitengebied brengt waar ze woont, daalt de rust over haar neer.

Liever de e-bike dan de auto

Iedere dag met de auto naar het werk? Jetske van den Elsen voelt er niets voor. Te veel files, te weinig parkeerplaatsen, te hoge parkeertarieven. En ook nog eens belastend voor het milieu. Meer dan voldoende redenen om met de e-bike te gaan. 

“Wat ik zo fantastisch vind aan fietsen is dat je heerlijk kunt wegdromen tijdens de tocht. De snelheid, de wind in je gezicht, het zorgt ervoor dat je even uitwaait en je gedachten op orde krijgt.”

Fris en energiek

Een groot voordeel van de e-bike is dat je flinke afstanden kunt overbruggen zonder dat je moe of bezweet raakt. ”De e-bike zorgt ervoor dat ik relaxed en ontspannen arriveer. Alsof ik altijd de wind in mijn rug heb, heerlijk!”

Ontspannen thuiskomen

Voor Jetske is de veerpont een natuurlijke verbinding tussen de twee plekken waar ze het meest van houdt: de stad met al zijn opwinding en energie en het buitengebied waar ze helemaal tot rust komt. “Ik houd van Amsterdam, het is één grote, avontuurlijke omgeving. Heel inspirerend, maar je moet voortdurend alert zijn omdat er duizend en één dingen tegelijk gebeuren. Na al die drukte is het heerlijk om het pontje te pakken naar huis. Even lekker op de e-bike, genieten van de vogels, de seizoenen en de natuur. Het zorgt ervoor dat ik ontspannen thuiskom.”

Ga voor meer informatie over SHIMANO STEPS e-bikes naar shimano-steps.com.

Gerelateerd artikel