Terug naar overzicht

Shimano Service Centers: vakkundige service voor fietsers door heel Europa

De professionele thuisbasis voor betrouwbare service van topkwaliteit

Shimano Service Centers bieden vakkundige service voor fietsers door heel Europa. Dé plaats voor technische kennis en betrouwbaar advies. Deze Shimano-specialisten hebben een ruim assortiment aan originele Shimano-onderdelen in voorraad, dus het is de place to go voor alle producten van Shimano. Gebruik de Shimano Service Center locator voor het dichtstbijzijnde Service Center en ervaar de service zelf.

De Shimano Service Centers vormen een Europees netwerk van onafhankelijke fietsdealers. En zoals je mag verwachten, houdt het niet op bij professionele fietsservice alleen. Je krijgt betrouwbaar advies over alle producten en innovaties van Shimano. De technische service en de garantie worden uitgevoerd door gekwalificeerde Shimano-specialisten. Professionele monteurs die Shimano zelf opleidt.

Originele onderdelen

Alle Shimano-componenten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de systeemfilosofie van Shimano: alles is perfect op elkaar afgestemd. Originele Shimano-onderdelen zijn onvervangbaar. Shimano Service Centers werken altijd met originele Shimano-onderdelen zodat jij ook in de toekomst plezier aan je fiets blijft beleven. Én profiteert van maximale prestaties en comfort.

Technologies and innovations

Shimano introduceert de nieuwste producten en technologieën altijd bij de Shimano Service Centers. Wil je het allernieuwste? Dan moet je dus bij een Shimano Service Center zijn. Ook voor informatie uit de eerste hand over de nieuwste innovaties van Shimano trouwens. Kun je ze direct uitproberen. De Shimano Service Centers zijn ook dé plek voor originele Shimano-onderdelen: groepsets, componenten zoals kettingen, cassettes, remmen en kabels, schoenen, schoenplaatjes en wielen.

"Neem het onderhoud van je fiets serieus zodat je ook in de toekomst plezier aan je fiets blijft beleven. Breng regelmatig een bezoek aan je eigen Shimano Service Center."

Vind een Shimano Service Center bij jou in de buurt

Shimano ondersteunt dit dealernetwerk en dus kun je daar advies krijgen over de hele productlijn van Shimano. Ze weten welke producten het meest geschikt zijn voor hoe en waar jij rijdt. 

Met bijna 700 Shimano Service Centers door heel Europa is er altijd een Shimano Service Center bij jou in de buurt. Met de Shimano Service Center locator vind je jouw Center.

Gerelateerd artikel