Terug naar overzicht

Shimano Tokyo: de ideale fietsrugzak voor dagelijks gebruik

Onze ruime en veilige Shimano Tokyo rugtas is perfect voor de woon-werkfietser en de avontuurlijke citytrekker, en ziet er ook nog eens goed uit.

Een rugtas voor diehards

Fietsen is vrijheid. De vrijheid om te bewegen, te ademen en te reizen. Het is niet alleen een passie voor fietstochten in het weekend, gestolen momenten op trails, landweggetjes of wedstrijddagen. Voor velen is het een manier van leven. Dus voor de diehards, die hun fiets gebruiken om op het werk te komen, naar school te gaan, de stad te verkennen of juist te ontvluchten, is er de Shimano Tokyo-rugtas. 

Topper met een inhoud van 23 liter

Bij Shimano beschouwen we fietskleding – shirts, broeken, onderkleding, bovenkleding, schoenen, zelfs tassen – als een compleet, samenhangend systeem van producten. Voor het ontwerp hiervan maken we gebruik van het Fusion Concept. Alles wat we maken, moet geschikt zijn voor het specifieke doel en qua functie en uiterlijk ook passen bij de andere producten. Zo zorgen wij voor een betere fietservaring.

In het licht van het Fusion Concept is de Tokyo rugtas ons eerbetoon aan de dagelijkse rijders en de citytrekkers: een robuuste tas waarin je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt. 

Als je veel spullen mee wilt nemen

Dan is Tokyo de perfecte tas voor jou! De tas heeft een inhoud van 23 liter en bestaat uit een hoofdvak en meerdere extra vakken. Er is plek voor je helm en de tas heeft een zacht gevoerd laptopvak, lussen voor je fietsslot en haken waar je van alles aan kunt vastmaken. Wat je ook mee wilt nemen, Tokyo draagt het voor je!

Kan tegen een stootje

De tas is gemaakt van oersterk, waterdicht ballistisch nylon om je spullen onder alle omstandigheden te beschermen. De ritsen zijn afgedekt en we hebben een waterbestendige onderlaag van zeil gebruikt, zodat er geen water vanuit de onderkant naar binnen kan sijpelen. Ook heeft de tas goed zichtbare reflecterende elementen, zodat je ook bij slecht weer en in het donker goed zichtbaar bent.

Met Tokyo kun je rekenen op comfort

We weten dat het niet fijn is om een zware tas mee te sjouwen op de fiets. Daarom is de Tokyo uitgevoerd met een geventileerde en ergonomische schuimlaag en een gazen achterpaneel dat is ontwikkeld om je koel te houden. De ergonomische en geperforeerde schouderbanden verlichten de druk op je schouders. De vergrootbare roll-top en de elastische haaksluiting houden je spullen veilig op hun plek. Daarnaast zit er een handvat boven op de tas, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen als je hem niet op je rug hebt.

Geen concessies in stijl

Ook al neem je zo veel spullen mee als een overwerkte fietskoerier, dat betekent nog niet dat je tas er niet mooi uit hoeft te zien. Met zijn moderne, functionele en minimalistische uitstraling is de Tokyo zowel functioneel als stijlvol! De tas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (zwart, donkerbeige en olijfgroen) en weegt 1,5 kg. De tas ziet er niet alleen goed uit op je rug, maar ook op kantoor of in de klas.

Klik hier voor meer informatie over de mooie, veelzijdige en duurzame Shimano Tokyo-rugtas.

Gerelateerd artikel